EVITA.ai

Az EVITA a személyes énektanárod, hangművész és színész, AI-vel működtetve.

KipróbálomEVITA.ai megtekintésEVITA.ai
Az EVITA egy csúcstechnológiás, személyes énektanár, hangmágus és színész, aki segít fejleszteni az éneklési képességeidet, felfedezni a repertoárodat, karaktereidet és musicaleidet. Főbb jellemzők: Karakterelemzés: Mélyreható megértést nyújt a dalok karaktereiről. Karaktervizualizátor: Képzelj el kedvenc musicalkaraktereidet. Hős utazása: Határozd meg, hogy a dalod hol illeszkedik a karaktered útjába. Belső monológ: Fedezd fel a karakter gondolatait egy jelenet során. Leckeösszefoglaló: Szerezz részletes összefoglalókat és cselekvési terveket az énekleckéidből. Használati esetek: • Fejleszd éneklési képességeidet személyre szabott AI coachinggal. • Fedezd fel a karaktereket és musicaleket, hogy mélyebben megértsd őket. • Fejleszd a vokális technikádat és dalszerzési képességeidet. • Férj hozzá személyre szabott gyakorlatokhoz, bemelegítésekhez és lehűtésekhez. Az EVITA a végső AI-alapú énektanárod, amely átfogó vokális coachingot nyújt és segít felfedezni teljes potenciálodat. Az EVITA egy AI-alapú énektanár, amely segít fejleszteni az éneklési képességeidet, felfedezni a repertoárodat és mélyebben megérteni a karaktereket és musicaleket. Személyre szabott coachinggal, részletes karakterelemzéssel és gyakorlatokkal támogatja a vokális technikád és dalszerzési képességeid fejlesztését. Az EVITA segítségével felfedezheted a teljes potenciálodat az éneklés terén.
EVITA.ai
KipróbálomEVITA.ai megtekintés

Ha szeretnél megismerni egy véletlenszerű mesterséges intelligencia alkalmazást, próbáld ki a Felfedezés funkciót!

AIWorld.hu hírek

A Microsoft elhallgattatta mérnökét a DALL-E 3-mal kapcsolatos aggodalmai miatt

A Microsoft elhallgattatta mérnökét a DALL-E 3-mal kapcsolatos aggodalmai miatt

Az OpenAI DALL-E 3-mal kapcsolatos lehetséges visszaélésekkel szembesülve egy Microsoft-mérnök aggodalma alapvető etikai kérdéseket vet fel a technológiával kapcsolatban.

Az Eagle 7B: A költséghatékony, többnyelvű AI modellek új korszaka

Az Eagle 7B: A költséghatékony, többnyelvű AI modellek új korszaka

Bemutatkozik az Eagle 7B, amely az innovatív architektúrájával forradalmasítja a többnyelvű nyelvfeldolgozást, a teljesítmény és a költséghatékonyság példátlan kombinációját kínálva.

A Neuralink sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe

A Neuralink sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe

Az Elon Musk által vezetett Neuralink technológiai áttörést ért el azzal, hogy sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe, ami új lehetőségeket nyit az orvostudomány előtt.