Workshopok

Csapatunk azon dolgozik, hogy új utat és lehetőségeket mutasson be látogatói, partnerei és bármely más érdeklődő számára. Hisszük, hogy a mesterséges intelligencia fejlődése hasznos lehet és hasznos is lesz, csupán meg kell tanulnunk alkalmazkodni az új lehetőségekhez.

Válaszd ki, hogy melyik téma érdekel téged, és csatlakozz hozzánk, ahol sokszor meglepő, ám igen hasznos új módszerekkel fogunk megismerkedni közösen!

ChatGPT haladó workshop

Lépj szintet a hatékonysában!

Ez a workshop olyan, mint egy hatalmas térkép a kincsvadászathoz: kulcsfontosságú eszköz, amely hihetetlenül megnöveli a tartalomgyártói és marketinges képességeidet, anélkül, hogy több oldalnyi szakszövegen kellene átrágnod magad. Megmutatjuk a ChatGPT rejtett lehetőségeit, amely így igazi kincsesbánya lesz a számodra. És a legjobb az egészben? Mindehhez nem szükséges, hogy egy programozó zseni legyél.

Midjourney haladó workshop

Ismerkedj meg a képalkotás új korszakával

Mint egy tapasztalt túravezető egy izgalmas felfedezőúton, végigvezetünk a Midjourney működésén. Drámaian megnöveli a képalkotási képességeidet! Anélkül, hogy hosszas szakmai leírásokba kellene elmerülnöd, megmutatjuk, mik a főbb parancssorok, amivel konzisztensen létrehozhatod a fejedben már kigondolt képet. Workshopunk után a Midjourney igazi művészeti segédként fog szolgálni számodra.