Szolgáltatások

Célunk, hogy szakértői tanácsadással, személyre szabott javaslatokkal és hatékony prezentációkkal segítsünk abban, hogy a legtöbbet hozd ki az elérhető és számodra is hasznos mesterséges intelligenciából.

Igények felmérése

Igények felmérése

Igényfelmérés szolgáltatásunk célja, hogy feltérképezzük ügyfeleink aktuális szoftvereit, automatizált rendszereit és átfogó képet kapjunk a vállalkozásban elérhető pozíciókról. Ez a folyamat segít abban, hogy jóval célzottabban tudjunk tanácsot- és megoldásokat javasolni vállalkozásod számára. Csapatunk iparági tematikus javaslatokat is készít, így maga az igényfelmérés folyamata nem kötelező, ám javasolt a két főlnél nagyobb vállalkozások számára.

Igényfelmérés
Digitális tanácsadás

Digitális tanácsadás

Igényfelmérést követően csapatunk személyre szabott javaslat csomagot állít össze, a véleményünk szerint számodra legelőnyös AI megoldásokról. Az elkészült anyagokat digitális formában, weboldalunkon tesszük elérhetővé, hogy az egész csapat bármikor hozzáférhessen, egy-egy konkrétabb probléma gördülékenyebb megoldása érdekében. Akár meglévő technológiák optimalizálásában van szükséged segítségre, akár egy új eszköz használatának megértésében, mi segítünk.

Tanácsadás
Interaktív workshopok

Interaktív workshopok

Szakértő csapatunk rendszeresen tart belépő- és haladó szintű workshopokat. Mindkét típusú, publikus online előadásra a maximális létszám 12 fő. Szeretünk mindenkit bevonni a workshop egyes elemeibe, interaktív elemekkel tarkítjuk az előadást, hogy a rengeteg új információ kreatívabb formában tudjon célba érni. Vállalkozások számára egyedi, testre szabott és egyedi létszámos workshopok kialakítására is nyitottak vagyunk.

Workshopok
Privát AI tudásbázis

Privát AI tudásbázis

Csapatunk egyedülálló módon igyekszik feltérképezni az elérhető AI megoldásokat. Folyamatosan frissül szoftver adatbázisunk leírásokkal, valamint ezen alkalmazásokhoz rendszeresen friss megoldások, tippek és trükkök készülnek. Partnereink kéréseinek köszönhetően egy olyan tudásbázist építünk, mely a mindennapokban is előkerülő problémákat oldják meg, segítve ezzel minden tagunk előrejutását az üzleti életben.

Megoldások

Miért dolgozz velünk?

Szakértelem

Csapatunk a mesterséges intelligencia szoftverek, weboldalak és megoldások szakértőiből áll, így könnyű velünk együtt dolgozni.

Időmegtakarítás

Időt és erőforrásokat takaríthatsz meg velünk, egyedi megoldásainkkal a szükséges eszközöket és támogatást biztosítjuk számodra.

Fokozott hatékonyság

Ha velünk dolgozol, javíthatod általános hatékonyságod, időt és erőforrásokat szabadítva fel vállalkozásod egyes területeire.

Hozzáférés modern technológiához

Csapatunk naprakészen követi az AI-szoftvereket, így biztosítva, hogy mindig naprakész megoldásokhoz férj hozzá.

Dedikált támogatás

Folyamatos támogatásunkkal a lehető legtöbbet hozhatod ki szolgáltatásainkból, valamint a rohamléptekben fejlődő AI megoldásokból.

Stresszmentes élmény

Szakértelmünkkel és támogatásunkkal, valamint folyamatosan bővülő tudásbázisunkkal egyre több gyakorlati problémára fogod megtalálni a megoldást.