GPTAutoBot

Írj automatikusan az AI ChatGPT-vel.

KipróbálomGPTAutoBot megtekintésGPTAutoBot
Az Automatikus Közösségi Média Posztolás a ChatGPT Adatokkal egy böngésző kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy automatikus bejegyzéseket hozzanak létre olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook és a Twitter, a ChatGPT által szolgáltatott adatok felhasználásával. Egyszerűen csak írj be egy parancsot a Facebookon vagy Twitteren található poszt dobozba, és a kiegészítő automatikusan elküldi a parancsot a ChatGPT-nek, majd megkapja a parancsnak megfelelő választ, hogy létrehozzon egy magas minőségű és vonzó szöveges cikket. Ez az eszköz időt takarít meg, különösen azok számára, akik gyakran kell új tartalmat létrehozniuk a közösségi hálózatokon. A ChatGPT adataival a felhasználók könnyedén hozhatnak létre magas minőségű cikkeket. Ez a kiegészítő értékes eszköz mindenki számára, aki szeretné egyszerűsíteni a közösségi média tartalomlétrehozási folyamatát, és gyorsan és könnyedén hozna létre magas minőségű bejegyzéseket. Használati esetek közé tartozik a közösségi médiában történő vonzó bejegyzések létrehozása, időmegtakarítás a közösségi média menedzserek és tartalomkészítők számára, valamint a közösségi média tartalmának minőségének javítása.
GPTAutoBot
KipróbálomGPTAutoBot megtekintés

Ha szeretnél megismerni egy véletlenszerű mesterséges intelligencia alkalmazást, próbáld ki a Felfedezés funkciót!

AIWorld.hu hírek

A Microsoft elhallgattatta mérnökét a DALL-E 3-mal kapcsolatos aggodalmai miatt

A Microsoft elhallgattatta mérnökét a DALL-E 3-mal kapcsolatos aggodalmai miatt

Az OpenAI DALL-E 3-mal kapcsolatos lehetséges visszaélésekkel szembesülve egy Microsoft-mérnök aggodalma alapvető etikai kérdéseket vet fel a technológiával kapcsolatban.

Az Eagle 7B: A költséghatékony, többnyelvű AI modellek új korszaka

Az Eagle 7B: A költséghatékony, többnyelvű AI modellek új korszaka

Bemutatkozik az Eagle 7B, amely az innovatív architektúrájával forradalmasítja a többnyelvű nyelvfeldolgozást, a teljesítmény és a költséghatékonyság példátlan kombinációját kínálva.

A Neuralink sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe

A Neuralink sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe

Az Elon Musk által vezetett Neuralink technológiai áttörést ért el azzal, hogy sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe, ami új lehetőségeket nyit az orvostudomány előtt.