SigmaOS

Az Airis a natív AI társad a SigmaOS-hez.

KipróbálomSigmaOS megtekintésSigmaOS
Ismerd meg a SigmaOS-t, az AI segítőtársadat, amely új szintre emeli a böngésződ használatának hatékonyságát. Olyan funkciókkal, mint a fordítás, összefoglalás és az ötletadás, a SigmaOS forradalmasítja a böngésződ kezelését, növelve a termelékenységet és az hatékonyságot. Főbb jellemzők: Egységes munkaterület: A SigmaOS egy ablakban biztosítja az összes munkaterületed, megszüntetve a több fül szükségességét és egyszerűsítve a munkafolyamatodat. Fordítás: A SigmaOS egyszerű fordítási lehetőségekkel biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt és megértést a különböző nyelveken. Összefoglalás: A SigmaOS összefoglalja a tartalmat, segítve a gyors megértést és információ visszahívást. Ötletadás: Az eszköz ötletadást kínál, javítva a döntéshozatali folyamatodat adatokkal alátámasztott javaslatokkal és betekintésekkel. Airis integráció: Az Airis a SigmaOS natív AI segítőtársa, támogatást és további funkciókat nyújtva a SigmaOS platformhoz. Felhasználási esetek: Munkaterületek strukturálása és szervezése egyetlen böngészőablakban. Tartalom fordítása a jobb megértés érdekében. Információk összefoglalása a gyors visszahívás és megértés érdekében. Ötletek adása a döntéshozatalban. A SigmaOS, az AI segítőtársa, az Airis segítségével, nem csak egy böngésző - ez egy egységes rendszer, amely egyesíti az összes munkaterületedet.
SigmaOS
KipróbálomSigmaOS megtekintés

Ha szeretnél megismerni egy véletlenszerű mesterséges intelligencia alkalmazást, próbáld ki a Felfedezés funkciót!

AIWorld.hu hírek

A Microsoft elhallgattatta mérnökét a DALL-E 3-mal kapcsolatos aggodalmai miatt

A Microsoft elhallgattatta mérnökét a DALL-E 3-mal kapcsolatos aggodalmai miatt

Az OpenAI DALL-E 3-mal kapcsolatos lehetséges visszaélésekkel szembesülve egy Microsoft-mérnök aggodalma alapvető etikai kérdéseket vet fel a technológiával kapcsolatban.

Az Eagle 7B: A költséghatékony, többnyelvű AI modellek új korszaka

Az Eagle 7B: A költséghatékony, többnyelvű AI modellek új korszaka

Bemutatkozik az Eagle 7B, amely az innovatív architektúrájával forradalmasítja a többnyelvű nyelvfeldolgozást, a teljesítmény és a költséghatékonyság példátlan kombinációját kínálva.

A Neuralink sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe

A Neuralink sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe

Az Elon Musk által vezetett Neuralink technológiai áttörést ért el azzal, hogy sikeresen beültetett egy vezeték nélküli agyi chipet egy emberbe, ami új lehetőségeket nyit az orvostudomány előtt.